Untul la temperatura camerei se asaza intr-un castron incapator.
Adaugam zaharul, praful de copt, esenta de lamaie,iaurtul, oul si faina.
Framantam un aluat ferm pe care il dam pentru cel putin o ora la frigider.
Tapetam doua tavi cu hartie de copt.
Scoatem aluatul de la rece, rupem din aluat bucatele de marimea unei nuci, aplatizam usor, asezam cate o bucatica de rahat pe fiecare parte de aluat aplatizat,apoi inchidem aluatul in asa fel incat sa sigilam rahatul inauntru.
Procedam la fel cu tot aluatul, apoi dam tavile in cuptorul preincalzit la 175 grade (functia de coacere cu ventilatie).
Cand fursecurile se rumenesc usor, se scot din cuptor si se lasa la racit.
Topim intr-o craticioara ciocolata rupta bucatele inpreuna cu 2-3 linguri de lapte pana devine lichida, apoi stropim fursecurile reci cu ciocolata topita.
Lasam deoparte pana se intareste ciocolata, apoi servim.
Pofta buna!