Desert fursecuri cu ciocolata si rom

de claudiaO in Dulciuri, 15 Ian 2019 | 2268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 5 linguri zahar
  • 300 g ciocolată ( reciclarea de la moși, globuri)
  • 100 g unt gras
  • 350 g faina
  • Esenta de rom
  • 1 vârf de cuțit sare
  • 1 praf de copt
  • Zahar pudră si tos pentru granulat
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata si rom:

Ouăle se freacă cu sarea si zahărul spuma. Ciocolata se topeste împreună cu untul; se lasă să se tempereze, apoi se adauga peste oua.Punem si romul. Faina se amestecă cu praful de copt si se încorporează in crema de ciocolată si ou. Lăsăm la frigider minim 2 ore.

Luam cu linguriță din compoziție cat o nuca, formăm bilute si le tăvăliti bine prin zahar. Le coacem cca 10-12 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Merg de minune cu o cafea sau un pahar cu lapte; sunt crocante la exterior, moi si parfumate la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata si rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
La 7 ani!