Picnicul bucatarasilor
Intr-un bol adaugam branza de vaci, untul la temperatura camerei, ouale, zaharul vanilat si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, framantam un aluat omogen (daca mai este nevoie, adaugam faina- depinde de cat de mari sunt ouale si cat de bine este scursa branza de vaci).
Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
impartim coca in 3 bucati de aluat, luam o bucata, iar restul dam la frigider pana ce vom folosi.
Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar mic.
Intr-o farfurie adaugam zaharul.
Fiecare cerc il asezam cu o parte in zahar, apasam putin ca sa se prinda, indoim partea cu zahar in 2, iar trecem prin zahar, indoim din nou partea cu zahar in 2 si trecem din nou cu zahar.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, cca 10-15 min pana ce se rumenesc putin.