Desert friganele cu parmezan si fructe de padure

de madi_marin in Dulciuri, 30 Apr 2019 | 1944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 6 - 8 felii pâine toast integrală
  • lapte
  • 2 linguri parmezan ras
  • zahăr pudră vanilat pentru servit
  • amestec de fructe de pădure
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert friganele cu parmezan si fructe de padure:

Feliile de pâine se taie în triunghiuri.

Ouăle se bat ca pentru omletă şi se amestecă cu parmezanul ras fin.

Pâinea se trece rapid prin lapte, apoi prin amestecul de ou cu parmezan.

Se prăjesc frigănelele pe ambele părţi.

Se servesc pudrate cu zahăr vanilat, alături de fructele de pădure.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert friganele cu parmezan si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza