Nu prea îmi place mie să fac ceva cu tot felul de rămăşiţe,dar cum nu am avut timp pentru alt desert şi aveam ingrediente suficiente pentru un desert,am încropit un-doi acest desert.Minunat lângă cafeluţa de dimineaţă şi nu numai.Voi puteţi sa folosiţi biscuiţi şi să preparaţi crema şi glazura care mie mi-au rămas de la tort.
Pesmet de biscuiti ramas de la nucile umplute,o foaie cu miere de albine(le puteti înlocui cu 300 g biscuiti)
Pentru glazura:
Am maruntit foaia cu miere de albine si pesmetul pentru biscuiti.
Ciocolata am topit-o cu frisca lichida.Am adaugat lichiorul si am lasat sa se raceasca la frigider.
Mascarponele l-am mixat cu zaharul apoi am pus ciocolata racita.
Biscuitii i-am amestecat cu crema de ciocolata si gemul de caise.
Am pus amestecul într-o tava mica de chec,în care am pus o folie,am presarat boabe de zmeura,am acoperit cu folia si am lasat la frigider sa se întareasca.
Nu s-a întarit prea mult pentru ca este foarte cremos.
Am rasturnat pe un platou,am topit ciocolata cu laptele si am pus deasupra,apoi am presarat fulgi de ciocolata.