Desert curmale umplute cu crema de branza

de Catalina L in Dulciuri, 21 Dec 2019 | 2080 vizualizari

 

 "Bunatati pentru Craciun".
Nu stiti ce dulciuri sa faceti pentru seara de Craciun?
Iata o reteta simpla traditionala cu curmale uscate.
Exista teoria conform careia curmalele si nu merele sunt fructele care s-ar fi aflat in Gradina Edenului. De aceea, curmalele mai sunt denumite si “fructele paradisului”.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/curmale-umplute-cu-crema-de-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 8 curmale
  • 50 gr de branza cremoasa St Môret (sau Philadelphia)
  • 1 lingura de fructe confiate
  • aroma de migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert curmale umplute cu crema de branza:

Deschideti in lungime curmalele si scoateti samburele.

Amestecati branza cremoasa cu aroma de migdale si jumatate din fructele confiate taiate marunt.

Umpleti fiecare curmala cu crema de branza.

Decorati cu fructele confiate pastrate.

Dati la rece cel putin  1h.

Delicioase la o cafea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert curmale umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce