Pentru ca n-am rezistat invitatiei la surpriza pregatita de Merisor in pagina ei, concursul din campania "Bucuria de a împărți ceva bun" am preparat cu drag si particip si eu cu reteta de cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata, folosind ingrediente de la Dr. Oetker... un desert delicios la orice ora...si evident va las si reteta.....iar daca va place...tot acolo o puteti si aprecia...
Se prepara cafeaua in espressor, se toarna intr-un ibric larg, se pune si untul si se topeste la foc mic, se adauga ciocolata si se topeste, se amesteca si se lasa deoparte.
Ouale se mixeaza spuma cu praful de sare, se adauga zaharul, vanilia, si se mixeaza pana isi dubleaza volumul, se lasa mixerul pe viteza mica si se toarna amestecul de ciocolata, apoi usor laptele praf, faina si praful de copt. In tava de copt se asaza hartiutele pentru briose.
Se pune compozitia intr-un recipient si se toarna usor in interiorul hartiutelor pentru briose.
Prajiturelele se coc timp de 20 de minute, la 180 de grade C, se scot si se lasa la racit perfect.
Cu posul se pune frisca si se decoreaza cu ornamentele de ciocolata.
Minunate!