Nu puteam încheia săptămâna fără un preparat delicios cu lapte de soia. Simplu, delicios și ușor! Spor!
400 ml de lapte soia se pune la fiert, într-un vas special cu fundul dublu, sau de fiert lapte. 100 ml de lapte se amestecă cu praful de bundincă, zahărul tos, zahprul vanilinat, până se omogenizează, apoi se toarnă în laptele fierbinte și se amestecă continuu, până se înglobează, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 10 minute până ce se îngroașă budinca.
O parte din fructe se pasează până ce se obține un piure de fructe. La montarea desertului se folosesc pahare speciale de înghețată sau pur și simplu pahare/ boluri transparente. Se alternează două staturi de budincă cu un strat de fructe pasate la mijloc. Deasupra se decorează cu fucte întregi. Poftă bună!
Impreuna cu laptele de soia si zaharul, preparati budinca de vanilie.
1
se poate folosi orice alt timp de bundincă