Desert cu fructe la Doubletta

de epurasha2bb in Dulciuri, 8 Apr 2010 | 10356 vizualizari

 

rapid si bun, bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar cu capsune
  • 1 pahar cu lapte sau in loc de acestea puteti folosi un iaurt cu capsuni Actimel.
  • 1 banana
  • 1 mar rosu
  • zahar vanilat 2 pliculete
  • zahar normal 3 linguri
  • faina-2 linguri
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 ou
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu fructe la Doubletta:

Se taie marul rosu pe jumatate si apoi se scoate cotorul.Se taie felii foarte subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie si se presara zahar normal peste ele. Se incinge tigaia Doubletta si se pun merele cu zahar si stropite cu esenta de rom sa se caramelizeze.Merele se aseaza pe marginea tigaii ca o floare.
Se paseaza banana cu furculita sau pasatorul, se amesteca cu milkshakul de capsuni/iaurtul,se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie-1 fiola, se presara faina si se adauga oul batut.Se torna compozitia peste mere.Se acopera cu cealalta tigaie.Se lasa sa se coaca putin si apoi intoarcem tigaile.Dupa ce s-a copt si acea parte se poate servi fie calda fie rece.Se serveste cu felii de banana cu un mot de crema mascarpone si cirese de coktail fara samburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu fructe la Doubletta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:08

ionix este mai buna decat orice am incercat, exact cum o prezinta in reclame! nu as mai puteatrai fara ea! mie mi-au luat-o soacra cu mama impreuna de ziua mea , e vreo 200 ron, comanda se facepe net pe un site de teleshopping.Sa-mi zici daca vrei amanunte iti dau eu adresa.Eu sunt extraordinar de multumita deea, se gateste cu foarte putin ulei in ea sau deoc si daca-i scoti coada se poate baga si la cuptor , se face foarte bine si mamaliga sau turtite in ea, e ca un tuci gros.Se curata in cateva secunde doar cu apa calda sau un servet de hartie.Se incalzeste putin la foc mare apoi dai foc mic si pui cealalta tigaie

ionix 1

09.04.2010, 10:26

super super super... stiu si eu, am vazut-o la tv... are o amica si-am zis c-o sa-i iau si eu mamei... chiar mai aveam nevoie de alte opinii... mersic

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:34

always happy to help!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi cu cacao si crema mascarpone