Desert cu ciocolata si lapte condensat

de iuliana_florentina in Dulciuri, 17 Mar 2015 | 6575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g lapte condensat indulcit
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuci
  • un praf de sare
  • o lingurita extract sau esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata si lapte condensat:

Prima data tocam marunt ciocolata. Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat, ciocolata tocata, un praf de sare si amestecam continuu pana se omgenizeaza bine compozitia si ciocolata este complet topita.

Stingeti focul si adaugati vanilia si nucile tocate. Pentru un plus de gust le puteti rumeni separat intr-o tigaie antiaderenta.

Transferati desertul in forme de silicon sau intr-o forma acoperita cu folie alimentara si lasati o ora la rcece.

 Serviti desertul cu ciocolata si lapte condensat taiat bucati si cu mare pofta. Este un deliciu si n-a rezistat prea mult la noi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

* Nucile pot fi inlocuite cu alune de padure, migdale, caju, fructe uscate …

2

*Iar vanilia cu rom ,coaja de portocala sau chiar apa de trandafiri 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata si lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de ciocolata