Desert cu caise

de aziz in Prajituri, 12 Iun 2011 | 5014 vizualizari

 

Nu stiu daca vi s-a intamplat sa da-ti gres cu vre-un chec ,adic mie deja mi s-a intamplat si ca sa nu-l arunc(vorbeste zgarcita din mine) l-am pastrat pentru astfel de deserturi usoare si rapide ,cum le-ar zice cei de peste Ocean ,,crumble,,care poate fi facut din paine uscata sau checulet sau aluat sfaramicios ca cel de tarte din unt si faina in combinatie cu orice fruct doriti au va place.

 

INGREDIENTE

  • caise(numarul depinde de vasul in care va hotarati sa faceti)
  • cateva felii de chec sfaramate
  • o lingura cocos
  • zahar dupa preferinta
  • unt pentru uns tava si pus deasupra  cam 70 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu caise:

      Spalam caisele ,scoatem samburii si asezam jumatatile intr-un vas pentru tarte uns cu unt puteti presara zahar si apoi sa puneti caisele ,se va forma un fel de caramel .Peste caise se pune zahar apoi presaram checul sfaramat amestecat cu cocos iar peste ele vom pune cubulete de unt .Dam la cuptor eu am pus 200 grade cam 30 minute sau cat vreti sa fie de rumenit.Merge servit cu inghetata de vanilie sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dansul lebedelor