Desert biscuiti de casa cu gem de caise

de Oana in Dulciuri, 6 Iun 2017 | 18020 vizualizari

 

Biscuiti fragezi si aromati, perfecti alaturi de un pahar cu lapte!
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 90 gr zahar pudra
  • 90 ml ulei
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 30 g amidon
  • 280 g faina
  • un praf de sare
  • gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de casa cu gem de caise:

  • Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare si cu zaharul pudra.

  • Se adauga uleiul putin cate putin, mixand la viteza mica.

  • Se pune coaja de portocala, vanilia si amidonul. Se omogenizeaza compozitia.

  • Se pune apoi faina putin cate putin, framantand un aluat omogen si nelipicios.

  • Se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt si se formeaza mici bile de aluat care se asaza in tava.

  • Cu ajutorul varfului de la storcatorul manual de citrice se preseaza usor fiecare biluta de aluat, formand astfel biscuitii.

  • Se coc biscuitii la 180 de grade C, pentru 20 de minute.

  • Se lasa apoi la racit si se umplu cu gem de caise si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de casa cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:53

Ce as lua cativa, ca sunt buni de se topesc in gura!

kytz 1

08.06.2017, 08:57

Ce biscuiți fini și aromați! Util pontul cu vârful storcătorui manual!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea