Desert cremsnit

de Leontina_Costel1970 in Prajituri, 7 Dec 2018 | 3414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi Boromir
  • Crema
  • 1 l lapte
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 20 g zahar vanilat
  • 100 g amidon de porumb
  • coaja de la o lamaie rasa
  • un praf de sare
  • Pentru pudrat
  • zahar pudra vanilat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cremsnit:

Crema : Amestecam zaharul cu ouale, praful de sare, zaharul vanilat si amidonul, apoi subtiem cu laptele. Punem pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa. Tragem de pe foc si adaugam untul si coiaja rasa de lamaie.

Am lasat foile in cutia in care au fost ambalate, asezam o foaie intindem o parte din crema calda, asezam a doua foaie, restul de crema si ultima foaie, pudram cu zahar si de preferat sa lasam pana a doua zi cand portionam, asta daca ai rabdare, daca nu o putem taia si dupa cateva ore cand crema s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cremsnit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese