Desert cozonac cu aluat oparit si Nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 11 Apr 2018 | 6265 vizualizari

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

12.04.2018, 21:34

Multumesc mult Andreea, esti o draguta!

dantes 1

13.04.2018, 17:40

Delicios!

RuxyRux 1

13.04.2018, 21:35

Multumesc mult Dantes!

RalucaCostan 1

08.12.2018, 08:53

Tare as vrea sa incerc rețeta de sarbatori.
200g unt gras la "cantități" iar la "preparare" apar doar 50g unt topit. Deci cat unt pun? Multumesc

RuxyRux 1

08.12.2018, 09:37

Buna Raluca, in acelasi fragment de text, dupa ce am spus ca am inceput cu 50 gr. unt, apoi cu uleiul, in continuare am pus untul ramas ....imi cer scuze daca nu s-a inteles bine, anul acesta si eu voi prepara acelasi cozonac,. Iti multumesc ca ai ales sa probezi reteta mea, te astept cu drag sa imi spui daca ti-a placut. Numai bine iti doresc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu Marzipan