Ce faci cand primesti un borcan cu dulceata delicioasa? Cornuri pufoase! :)
Se topeste untul cu zaharul intr-o cratita, la foc mic. Dupa ce s-a topit untul, se ia de pe foc si se amesteca bine.
Se amesteca bine ouale cu drojdia intr-un castron.
Se adauga ouale peste margarina topita, iar apoi laptele.
Se adauga faina si se framanta bine. Aluatul rezultat este moale, dar care nu se lipeste de maini.
Se lasa la dospit 50-60 de min. Eu l-am pus in cuptorul cu microunde cu usa inchisa.
Se intind foi subtiri , se taie in triunghiuri si se pune dulceata. Se strang capetele si se ruleaza. Cornuletele nu trebuie sa fie foarte mari ca se umfla foarte mult.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus batut cu 2 linguri de lapte si se presara susan peste ele.
Se dau la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc frumos. Pofta buna!