Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Astea sunt cele mai fragede si bune cornulete, fetita mea le adora. "Retete festive de iarna"
Mixam untul impreuna cu untura si cu zaharul pudra pentru 2-3 minute. Eu am folosit un unt cu 70% grasime.
Adaugam galbenusul si incorporam.
Adaugam coaja de portocala, nuca maruntita si faina si framantam un aluat foarte nisipos pe care-l dam la rece 40 de minute.
Formam bastoanse pe care le punem pe hartie de copt si le coacem la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 14-15 minute maxim.
Imediat ce le scoatem din cuptor le rostogolim prin zahar pudra din abundenta.
1
Sunt atat de fragede incat se topesc in gura.
2
Daca nu aveti untura, inlocuiti-o cu unt.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola