Fursecuri cu fructe de padure

de Maria68 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 3789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fructe de padure
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o fiola subtire esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fructe de padure:

Intr-un vas se mixeaza ouala adaugand putin cate putin zaharul alb, zaharul brun, sarea si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt, iar apoi se cerne, iar untul se topeste. Untul topit se toarna peste amestecul de zahar si oua, se pune si faina si se lucreaza cu mana. Se adauga si fructele de padure decongelate si scurse si se continua lucrul cu mana pentru ca fructele sa fie bine repartizate in tot aluatul. Aluatul se aduna intr-o bila care se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru o ora. Apoi, din aluat, se iau mici bucati cu o lingura, se aplatizeaza intre palme si se pun fursecurile in tava de copt tapetata cu hartie, lasand spatiu intre fursecuri. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.  

Revista: Libertatea pentru Femei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti