Fursecuri cu fructe de padure

de Maria68 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fructe de padure
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o fiola subtire esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fructe de padure:

Intr-un vas se mixeaza ouala adaugand putin cate putin zaharul alb, zaharul brun, sarea si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt, iar apoi se cerne, iar untul se topeste. Untul topit se toarna peste amestecul de zahar si oua, se pune si faina si se lucreaza cu mana. Se adauga si fructele de padure decongelate si scurse si se continua lucrul cu mana pentru ca fructele sa fie bine repartizate in tot aluatul. Aluatul se aduna intr-o bila care se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru o ora. Apoi, din aluat, se iau mici bucati cu o lingura, se aplatizeaza intre palme si se pun fursecurile in tava de copt tapetata cu hartie, lasand spatiu intre fursecuri. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.  

Revista: Libertatea pentru Femei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mena29 1

18.12.2012, 20:20

Delicioase! Azi am incheiat si eu capitolul fursecuri

Sim0na 1

18.12.2012, 20:42

delicioase!!!

Rocsi 1

18.12.2012, 23:29

Cred ca sunt foarte bune si aromate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune