Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Amesteci ouale cu faina. Adaugi zaharul, laptele si sarea si le bati bine impreuna. Adaugi zaharul vanilat si mixezi pana se omogenizeaza. Lasi sa se odihneasca 15-20 minute, timp in care incingi plita.
Torni cate un polonic din compozitie si il intinzi bine. Lasi compozitia sa se rumeneasca si apoi o rastoarni pe o farfurie intinsa. La fel procedezi cu toate clatitele.
Pui intr-un bol branza cu ouale, stafidele, zaharul si esenta de vanilie si le amesteci bine.
Impachetezi clatitele, prin rulare, apoi le pui intr-un bol uns cu unt. Smantana o amesteci cu zaharul si zaharul vanilat. Daca smantana este prea tare, se adauga si 2-3 linguri lapte. Amestecul il distribuie uniform peste clatite.
Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 190 grade C, pentru 30 de minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola