Aceasta reteta am preluat-o de la Rocsi si ii multumesc
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit.
Intr-o forma de tort cu inel detasabil punem biscuitii, apasam bine si ii nivelam sa obtinem o baza uniforma si o dam la frigider.
Branza de vaci o amestecam cu mascarpone, zaharul pudra si o amestecam bine cu un mixer. Topiti ciocolata alba pe baie de aburi si o adaugati peste branza. Batem frisca si o incorporam in compozitia cu branza impreuna cu zaharul vanilinat.
Scoatem forma de tort cu biscuiti de la frigider, punem deasupra crema si o lasam in frigider 3-4 ore.
Zmeura o zdrobim, o amestecam cu zahar si o punem pe foc, cand incepe sa clocoteasca, dam focul mai mic, dizolvam amidonul in 3-4 linguri de apa si il turnam peste zmeura. Cand s-a ingrosat, o strecuram prin sita si o lasam un pic sa se raceasca. Scoatem cheesecakul de la frigider si turnam sosul de zmeura deasupra si il lasam la rece 3-4 ore.