Desert cheesecake cu capsuni

de Codrutaz in Dulciuri, 1 Ian 2021 | 2223 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  •  Blat biscuiti:
  • 200 g biscuiți digestivi mărunțiți
  • 100 g unt topit
  • 10 linguri lapte
  • Strat 1:
  • 400 g capsuni congelate
  • 200 g zahăr
  • 1 plic gelatină foi
  • 400 g crema brânză
    200  g smântână pentru frișcă
  • Esență vanilie
  • Strat 2:
  • 200 g căpșuni congelate
  • 100 g zahăr
  • 1 plic gelatina
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Blat biscuiți: biscuiții se amestecă cu untul topit si laptele. Se presează în tavă cu ajutorul unui pahar.

Strat1: se hidratează gelatina. Căpșunile și zahărul se fierb pe foc până se îngroașă puțin (10-15 minute).

Se ia de pe foc și se adaugă foile de gelatină hidratate și esența de vanilie. Se lasă la răcit. După ce ajunge la temperatura camerei se mizează smântână pentru frișcă și crema de brânză. Se adaugă gemul de căpșuni și se pune peste stratul de biscuiți. Se bagă la congelator până pregătim al doilea strat.

Strat2: se hidratează gelatina conform informațiilor de pe ambalaj. Se fierb căpșunile cu zahărul câteva minute dupa care se pasează compoziția cu un blander. Se dă prin sită toata compoziția. La final se adaugă gelatina preparată conform informațiilor de pe ambalaj. Se pune peste stratul 2 si se da tortul 12 ore la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]