Desert chec zebra

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Iun 2017 | 3441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 140 g zahar
  • 50 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 230 g faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • esenta de rom
  • Crema de cacao:
  • 60 g unt
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec zebra:

Albusurile se bat spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul pudra si zaharul tos, putin cate putin.

Se mixeaza la viteza maxima pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile, pe rand.

Faina se cerne, se amesteca cu praful de copt, apoi se adauga peste albusuri si se incorporeaza bine.

Compozitia se imparte in 2.

Pentru crema de cacao, se amesteca toate ingredientele pe foc, pana se ingroasa.

Crema se adauga peste jumatate din crema si se amesteca bine.

Intr-o tava pentru cozonac, cu hartie de copt, se pune in mijlocul tavii, alternativ, cate o lingura din fiecare compozitie, pana se termina.

Se baga la cuptor pentru 30-35 min sau se verifica cu o scobitoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec zebra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao si ciocolata alba