Retete de suflet
Fierbem pastele conform timpului de pe pachet(eu am fiert 8 min in apa cu sare din momentrul cand incepe sa clocoteasca)
Intre timp stafiedele le punem la hidratat in laptele caldut amestecat cu esenta de rom dupa gust.
Batem ouale cu zaharul pana ce au devenit cremoase si si-au dublat volumul.
Branza mea a fost mai uscata si am folosit smantana,daca a voastra e cremoasa nu folositi.
Adaugam smantana peste oua,nuca,coaja de lamaie si esenta de vanilie,amestecam pana ce se omogenizeaza dupa care adaugam branza de vaci.
La final adaugam stafidele sau ce alte fructe folosim.
Intre timp au fiert pastele si le scurgem de apa,adaugam amestecul de branza,amestecam usor pana ce se omogenizeaza.
Turnam tava cu unt si tapetam cu pesmet si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos cca 30 min la 180 grade