Un desert rapid și delicios, care sigur se evaporă instant! Spor și poftă bună!
Ciocolata se topește la foc mic împreună cu laptele, cca. 10 minute până se obține o ciocolată mai groasă cu lapte.
Ouăle se amestecă energic cu zahărul, zahărul vanilinat, până ce se obține o cremă pufoasă. Apoi se adaugă uleiul și ciocolata cu lapte, continuâdu-se mixarea, până ce se obține o cremă pufoasă;) Făina, cernută împreună cu praful de copt, se adaugă la amestecul de ouă. Se continuă mixarea la nivel minim, până ce se înglobează toate ingredinetele și se obține un amestec omogen.
În tava de brioșe, tapetată cu forme de hârtie se adaugă cca. 2 linguri din compoziția rezultată, se presară alunele mărunțite, apoi se pun tăvile la copt cca. 20 de minute la 200 grade, în cuptorul preîncălzit.
După ce au trecut testul scobitorii se scot din cuptor și se ornează cu zahăr pudră vanilinat.
Spor și poftă bună! ;)