De cate ori pregatesc briose cu fructe, au un mare succes si la toata lumea li se pare un desert wow. Nu este nimic wow, dar sunt umede, aromate, cu bucati de fructe si daca mai adaugati si niste nutella, o sa obtineti un super desert, iar cei dragi sau cei pe care o sa ii serviti cu ele, o sa fie foarte incantati.
Ouale le mixati spuma impreuna cu zaharul si un praf de sare.
Incorporati uleiul, apoi laptele batut si siropul de zmeura.
Faina o cerneti, o adaugati treptat.
Praful de copt il stingeti cu putina zeama de lamaie, il adaugati in compozitia de mai sus.
La final puneti coaja rasa de lamaie si vanilia.
Intr-o tava de briose, puneti hartiute, apoi le umpleti pe 3/4 cu compozitie de briose.
Presarati boabe de afine, iar in mijloc puneti o lingurita de nutella.
Introduceti briosele in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 25-30 de minute maxim.
Cand sunt coapte, faceti testul cu scobitoarea, le scoateti din cuptor si le lasati putin sa se racoreasca, apoi pot fi servite.
Sunt grozave atat simple, cat si insotite de o cafea, un ceai, o cana de lapte.
Sa aveti pofta!