Desert bomboane Raffaello

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 5359 vizualizari

 

Sunt niste bomboane foarte bune si va sfatuiesc sa incercati aceasta reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 de mililitri de lapte condensat
  • 200 de grame de nuca de cocos
  • 100 de grame de arahide fara coaja
  • 80 de grame de nuca de cocos pentru decor
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Amestecam intr-un bol laptele condensat cu nuca de cocos pana vom obtine o pasta. Apoi vom pune compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce compozitia a stat la frigider, vom forma bomboanele, facand bilute mici in care vom pune cate o aluna sau o arahida, apoi le vom tavali  in nuca de cocos si le vom pune pe un platou. Apoi punem bomboanele la frigider pentru o ora, dupa le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.11.2017, 20:08

Bomboane raffaello cu lapte condensat nu am mai mancat, asa ca as vrea sa servesc de la tine!

kytz 1

03.11.2017, 06:32

Îmi plac mult!

mirela0911 1

03.11.2017, 11:19

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de casa de ciocolată alba