Desert bomboane cu nuca si biscuiti

de AndreeaRodica in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 52564 vizualizari

 

Una din primele reţete făcute de mine, pe vremea când nu aveam voie să umblu la aragaz. Le spuneam bombiţe.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame biscuiti simpli
  • 125 grame nuci
  • 100 grame zahar pudra
  • 2-3 linguri cacao
  • un paharel cu visinata
  • 150-200 grame unt
  • zahar tos pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane cu nuca si biscuiti:

Am amestecat biscuitii macinati cu nuca, zaharul si cacao, apoi am adaugat untul si visinata. Mie mi-a intrat un pachet de unt, depinde cat sunt de uscati biscuitii. Am format bombitele - eu cu mana, la case mai mari am inteles ca se fac cu doua lingurite - dupa care le-am tavalit prin zahar tos si le-am dat la rece.

Sunt gustoase si cred ca prichindeilor le-ar placea sa va ajute in bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane cu nuca si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi (de post) -2-