Desert biscuiti boabe de cafea

de xana in Dulciuri, 20 Dec 2017 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta de cafea tare
  • 140 gr margarina
  • 1 galbenus
  • 90 gr zahar pudra
  • 55 gr amidon
  • 180 gr faina
  • 2 linguri cacao neagra
  • ½ de lingurita esenta de vanilie
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti boabe de cafea:

Margarina la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, galbenusul, un praf de sare si vanilia pana devine o crema pufoasa. Punem cafeaua rece si amestecam. Se adauga apoi faina,amidonul si cacaua cernute si se omogenizeaza. Se obtine un aluat moale, dar care nu se lipeste de maini pe care il dam la frigider pentru 20 de minute.

Formam apoi bilute cat o nuca pe care le apasam usor si, cu ajutorul unui betisor (ca cel pentru frigarui), facem o linie pe suprafata fiecareia. Le dam apoi la frigider pentru minim 15 minute.

 

Dupa acest timp, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Mi-a iesit o tava de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti boabe de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Trio mousse de ciocolata