Desert Banane sau biscuiti prajiti

de ionela2682 in Dulciuri, 21 Mar 2010 | 48914 vizualizari

COMENTARII (4)

nadina73 1

22.03.2010, 00:36

ionela nu e prea mult amoniac,ca gramaj sa fie plicu de amoniac?arat super bine si cred ca sant gustoase

ionela2682 1

22.03.2010, 09:31

mai eu asa folosesc mereu la cantitatile enumerate mai sus! ele la prajit se vor dubla ca marime iar de miros sa sti ca nu miros deloc a amoniac!

liana_geicu 1

26.03.2010, 20:04

Acesti biscuiti ma duc cu gandul la copilarie, numai ca la noi se numeau altfel...o sa radeti.."coceni batuti"! Foarte buni!

Tyna79 1

26.03.2010, 20:19

Saru' mana de reteta..a trecut asa de mult timp de cand nu am mai mancat ca am si uitat de ea.Deja imi "ploua in gura". Maine o execut negresit !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri, cu visine