Deliciu cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 19 Iul 2012 | 2767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • dulceata de capsuni
  • dulceata de cirese
  • sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu dulceata:

Batem albusurile spuma cu zaharul si cu un praf de sare.Amestecam galbenusurile cu plicurile de zahar si cu uleiul.rasturnam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus.Amestecam faina cu praful de copt si o punem in ploaie peste compozitie amestecand in continuare incet cu lingura de lemn.Ungem o tava cu ulei,o tapetam cu faina si rasturnam compozitia.Deasupra punem,cu o lingura,uniform pe toata suprafata tavii ,dulceata de capsuni si dulceata de cirese.Dam tava la cuptorul preincalzit pana ce prajitura capata o culoare aramie.Dupa ce o scoatem din cuptor o pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "rasturnata", cu mere