Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Batem albusurile spuma cu zaharul si cu un praf de sare.Amestecam galbenusurile cu plicurile de zahar si cu uleiul.rasturnam compozitia de galbenusuri peste cea de albusuri amestecand usor cu o lingura de lemn de jos in sus.Amestecam faina cu praful de copt si o punem in ploaie peste compozitie amestecand in continuare incet cu lingura de lemn.Ungem o tava cu ulei,o tapetam cu faina si rasturnam compozitia.Deasupra punem,cu o lingura,uniform pe toata suprafata tavii ,dulceata de capsuni si dulceata de cirese.Dam tava la cuptorul preincalzit pana ce prajitura capata o culoare aramie.Dupa ce o scoatem din cuptor o pudram cu zahar pudra
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult