Va poftesc la o feliuta de praji dulce si pufoasa!
Se bat ouale, se adauga zaharul, se bate in continuare pana se topeste. Se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt, se amesteca usor pana se incorporeaza. Se toarna blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la 175 de grade timp de 20 de minute sau pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit.
Se amesteca gelatina cu 50 ml apa si se la asa 10 minute. Se incalzeste coaja de lamaie cu zaharul si se stinge cu zeama de lamaie. Se lasa la racit. Se bate bine frisca, se adauga gelatina si siropul de lamaie, se amesteca bine si se intinde pe blat. Ciresele se spala, se scurg si li se scot samburii, apoi se aseaza peste frisca. Se taie blatul in doua si se suprapune, apoi se da la frigider o ora dupa care se poate servi pudrata cu zahar sau cocos.
Pofta buna!