Radu sa traiasca! Asa un sos delicios a preparat incat e nelipsit la orice mancarica :)...degetelele( sau chicken fingers) pane au iesit un deliciu marinate in sosul dulce de iute, le poti manca in loc de seminte :)...nu stii cand sa te opresti :)))), crocantele, putin dulcege, putin acrisoare, putin iuti ...recomand sosul, merita cumparat :)
Taiati carnea in fasiute( de dimensiunea unui deget).
Stropiti-o cu zeama de lamaie. Adaugam sosul dulce de iute, sarea, turmericul si piperul. Amestecam bine carnea cu sosul si lasam pentru 30 de minute la marinat.
Pesmetul se amesteca la robot cu fulgii de porumb.
Ouale se bat cu laptele si un praf de sare.
Se trec fasiile de pui prin mixul de ou si lapte apoi prin pesmetul amestecat cu fulgii de porumb.
Se prajesc pana se rumensc frumos la foc mic spre mediu. Eu nu pun mai mult de 6 bucati in tigaie, iar uleiul il folosesc pentru doua ture si atat( deci cam 12 bucati), spal tigaia si pun alt ulei, altfel preparatul se arde usor si isi schimba culoarea. Scoateti degetelele pe un prosop de hartie sa scurgeti excesul de ulei.
Serviti-le alaturi de garnitura dorita si desigur putin sos dulce de iute , sunt tare gustoase :)