"Degetele" cu ciocolata

de LadyCrs in Prajituri, 20 Aug 2012 | 6119 vizualizari

 

Reteta este luata de pe site de aici ( cu mici modificari) pentru ca am vazut ca au fost foarte laudate..si intr-adevar sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 400 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 2 galbenusuri
  • 100 g nuca
  • 2 linguri cacao
  • un plic praf de copt
  • 700 g faina
  • esenta vanilie, rom
  • pentru sosul de ciocolata: cacao, 200 g ciocolata, 70 g frisca lichida, unt o lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" cu ciocolata:

Se freaca untul ( care trebuie sa fie moale, la temperatura camerei) cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile, ciocolata data prin razatoare, nuca amcinata, esentele, cacaoua si faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine bine pana formam o bila pe care o punem in folie alimentara si o lasam la frigider pentru 30 de minute. Punem foaie de copt in tava...si modelam dupa bunul plac. Lasam la cuptor pentru 15-20 minute la foc mic. Pudram cu cacao sau zahar pudra si cu sosul de ciocolata.

TIPS-URI

1

Inimioara e pentru voi!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu aroma de lamaie si stafide