Dal Shorva- supa de linte indiana

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 10494 vizualizari

 

O "ciorba" indiana gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte rosie
  • 1 lingurita curcuma
  • 1/2 lingurita chilli pudra
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 2-3 frunze de dafin (ar trebui sa folosesc frunze de curry, dar de unde????!
  • 1/ 4 lingurita cardamom praf
  • 2 lingurite mustar (alb sau negru)
  • 2 catei de usturoi rasi fin
  • sare, piper dupa gust
  • felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dal Shorva- supa de linte indiana:

Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin.

Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina.

Soteza usturoiul si semintele de mustar in ulei pana se auresc. Adauga in supa si mai fierbe la foc mic 5 minute.

Scoate coaja si partea alba de pe lamai si pune cate o felie in fiecare farfurie. Pune supa deasupra si seveste-o calda cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dal Shorva- supa de linte indiana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Brindusa 1

19.01.2010, 15:26

@ Adinuta: o sa te lingi pe degete

Adinuta 1

19.01.2010, 16:08

Eu acum observ ca am cam mancat din cuvinte in celalat comentariu al meu s-o punem pe seama poftei de supa

Brindusa 1

19.01.2010, 17:02

nu-ti face probleme, am inteles despre ce e vorba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara