Cus-cus israelian cu mazare si menta

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 9 Oct 2013 | 4450 vizualizari

 

Am descoperit de ceva timp cus-cusul si de atunci il pregatesc de fiecare data cand am ocazia, de data asta
am incercat o reteta de cus-cus mai light, care se face foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cus-cus
  • 150 g mazare congelata
  • menta proaspata
  • sare
  • piper
  • 700 ml supa de pui/apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus israelian cu mazare si menta:

Se pune supa sau apa la fiert impreuna cu mazarea si cus-cusul si se lasa sa fiarba impreuna pana scade apa. Cand este gata se condimenteaza cu sare si piper, apoi se asezoneaza cu menta tocata marunt. Se poate servii ca si mancare de post sau ca si garnitura. Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus israelian cu mazare si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

Panacris 1

10.10.2013, 19:33

Irina 1

11.10.2013, 09:00

Hei, bine ai revenit!

Dana Cristea - pusikmea 1

11.10.2013, 09:19

Bine v-am regasit Irina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume