Cus-Cus

de rodicamaria in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 11724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste fainoase tip cus-cus
  • 1 morcov dat pe razatoarea mare
  • 100 g ciuperci din conseva taiate marunt
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 1 ceapa mica
  • apa
  • ulei
  • sare
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-Cus:

Cus-cus se caleste in putin ulei si se da deoparte.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei,in alt vas, apoi se adauga un pahar cu apa,sare ,piper si se fierbe ,cu capacul pe oala,pana cand morcovul este aproape fiert.

Apoi se adauga cus-cus-ul ,ardeiul kapia si ciupercile si se mai fiebe,atata timp conform instructiunilor de pe ambalajul pastelor cus-cus.Daca mai este nevoie se mai adauga apa.

La sfarsit se pune mararul si se lasa oala acoperita cu capacul 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-Cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume