Curcan la cuptor cu legume

de Anamaria Cook in Curcan, 6 Iun 2012 | 14978 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

07.06.2012, 07:06

Ce frumos suna: "Gatiti cu spor, curcan la cuptor" )

Lau 1

07.06.2012, 08:21

bun

BuburuzaBubu 1

07.06.2012, 08:37

yuuumy

MotanLaOale 1

07.06.2012, 09:19

diaconta 1

07.06.2012, 09:42

are o culoare frumoasa,mie nu mi-a iesit asa frumoasa la interior,chiar daca a fost foarte gustoasa

Rocsi 1

07.06.2012, 11:25

Foarte bunnnn

Bya Ralu 1

07.06.2012, 11:28

tare gustos

Anamaria Cook 1

07.06.2012, 14:52

Ina nici u mi-am dat seama, acum fac si versuri cu retete
Va multumesc tare mult fetelor intradevar a fost incredibil de gustor.

Geanina87 1

07.06.2012, 15:09

ce pofta mi-e...

Laly 1

07.06.2012, 17:18

Ce bunatate

Sim0na 1

07.06.2012, 21:29

Am salvat reteta, c-a ajuns mirosul pana aici!

Anamaria Cook 1

07.06.2012, 22:25

nu-i asa ca miroase bine??

mamaieelena 1

07.06.2012, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor