Curcan cu sos de ceapa

de ianculubita in Curcan, 1 Oct 2013 | 9870 vizualizari

 

Va recomand acest fel de mancare super bun,nu este o noutate dar fiecare are modul personal de gatit

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de curcan sau orice alta carne
  • 1kg ceapa
  • 3ardei grasi colorati
  • 1-2ardei iuti
  • 1kg de rosii
  • 20ml ulei
  • 2cartofi (optional)
  • 3catei de usturoi
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu sos de ceapa:

Carnea spalata,taiata cubulete,o punem in vasul cu ulei incins sa se caleasca impreuna cu ceapa tocata marunt,ardeiii cubulete inclusiv cei iuti,dupa 15-20min timp in care amestecam sa nu se lipeasca de fundul vasului,adaugam rosiile spalate si pasate cu blenderul,1cana cu apa,1lingurita sare si lasam sa fiarba incet acoperit 30min;

dupa ce mancarea a scazut suficient,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,putin cimbru,usturoiul zdrobit,verdeata,mai lasam cateva clocote  apoi oprim si servim cu mamaliguta si salata sau acritura de sezon.

Pofta buna!!

Salata din farfurie este rucola recolta de toamna.

TIPS-URI

1

eu nu am pus cartofi dar cine doreste,pune cartofii taiati cubulete inaintea rosiilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan