Rapid si doar atat
Intr-un castron mai mic asezam in asa fel incat sa acoperim fundul castronului piscoturile pe care le-am inmuiat innainte in vin alb .
Branza o zdrobim bine cu furculita sau cu blenderul , punem in ea zaharul (gutati dup ace amestecati bine , deoarece poate nu e sufficient de dulce ) , daca mai trebuie mai adaugati zahar .
O impartim in jumate . O jumate o punem peste piscoturile deja asezate in castron si nivelam si presam usor . In cealalta jumate punem cacao si o amestecam bine .
O punem sip e aceasta in castron , nivelam si presam . Deasupra punem piscoturile ramase si inmuiate in vin . Apasam bine , insa trebuie sa avem grija sa nu rupem piscoturile si dam la frigider pana se raceste.
Inainte de servire rasturnam compozitia din castron pe un platou , pudram cu cacao si taiem .
P.S. Folositi un castron mai mic , ca sa aveti inaltime la acest desert . Mie mi-au iesit 6 felii cam de 100 gr bucata .
1
piscoturile se pot inmuia in suc de compot sau orice va place