Cupe de capsuni cu mascarpone

de Dnelutza in Dulciuri, 22 Feb 2010 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g de capsuni
  • 250 g mascarpone
  • 50 g brinza philadelphia
  • 70 g zahar pudra
  • 1 lingura zahar tos
  • 1 lingurita zeama lamiie
  • fulgi de ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupe de capsuni cu mascarpone:

Spalam capsunile, le curatam de codite iar 300 g le taiem feliute/bucatele, depinde de paharele/cupele in care le vom aseza.

Mascarponele, brinza si zaharul pudra le punem in robot si cu viteza cea mai mare le zbatem bine, timp de citeva minute. Din restul de capsuni (150 g), lingura de zahar tos si zeama de lamiie, facem cu mixerul un piure. Rasturnam piureul de capsuni peste capsunile taiate feliute si le amestecam usurel.

Asezam capsunile in cupe (sugerez ca, cupele sa fie micute), dupa care cu siringa pentru dulciuri, punem crema de mascarpone peste capsuni si bagam cupele in frigider.

Cind dorim sa servim, ornam cu fulgi de ciocolata. 

TIPS-URI

1

in locul fulgilor de ciocolata, putem pune alune sau nuci prajite si caramelate, doar in momentul cind le servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe de capsuni cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Dnelutza 1

23.02.2010, 09:48

Acum lamureste-ma ce si cum, ca sint in ceata totala

elena1988 1

10.03.2011, 17:48

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:54

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi jeleu de zmeură