Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul pana cand compozitia devine pufoasa.
Se adauga treptat ouale si faina (amestecata cu praful de copt) pana cand se termina cantitatea de faina.
Adaugam laptele si esenta de vanilie si mixam pana la omogenizare.
Punem hartiutele de briose in adanciturile tavii si umplem pe 3/4 fiecare hartie cu compozitia obtinuta.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox 20-25 de minute pana cand se rumenesc si trec testul cu scobitoarea. Focul cuptorului va fi mic-meciu.
Dupa ce sunt gata se scot din tava si se lasa la racit, apoi se insiropeaza cu cafeaua pregatita.
Crema:
Frisca se mixeaza impreuna cu intaritorul timp de cateva minute pana cand se intareste bine.
Mascarponele se amesteca cu zaharul pudra, iar apoi se incorporeaza in frisca.
Se orneaza cupcakes-urile cu crema obtinuta si se pudreaza cu cacao.
Se pastreaza la loc rece.