Nu pot sa cred ca mi-a scapat si nu v-am aratat aceste minunate, delicioase si de mare efect cupcakes-uri.
Pentru aceste prajituri delicioase am folosit reteta mea de baza pentru cupcakes/briose/muffins si am pus visine proaspete (se pot pune si visine din compot sau congelator si de ce nu, si din visinata), le-am ornat cu frisca naturala (Sanlacta), ciocolata amaruie si cate o visina.
Punem intr-un bol ouale intregi, zaharul, vanilia, uleiul si batem pana se topeste zaharul. Adaugam laptele si faiana amestecata cu cacao si praf de copt. Amestecul rezultat nu trebuie sa fie foarte fluid, nu trebuie sa curga de pe palele mixerului. Daca e prea fluid mai adaugam o lingura de faina, iar daca e prea gros, adaugam putin lapte. In formele de briose punem hartie speciala pentru briose, in fiecare cosulet punem o lingura de aluat, 3-4 visine si punem tava la cuptor pentru 30-35 minute. Insiropam briosele asa calde,ajutandu-ne de o pensula, apoi le lasam sa se raceasca si le ornam cu frisca batuta, ciocolata si visine.