Ador aceste mini-prajiturele si incerc sa le fac in orice combinatii. Sunt delicioase si super pufoase!
Intr-un bol amestecam faina cu cele 2 linguri de cacao si praful de copt.
Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul, untul topit si laptele caldut si mixam.
Topim ciocolata la bain-marie sau o taiem cubulete mici, o adaugam in compozitie impreuna cu esenta de rom si mixam pana la omogenizare.
In tava speciala pentru briose punem hartiutele pe care le umplem pe 3/4 cu compozitia obtinuta.
Dam tava la cuptor pentru aprox. 20-25 de minute la foc mediu-mic pana cand trec testul cu scobitoarea.
Le scoatem din tava si le lasam la racit. Dupa ce s-au racit complet le scobim in interior si le umplem cu felii de banane.
Mixam frisca impreuna cu esenta de vanilie si intaritorul pana cand se intareste bine.
Ornam cupcakes-urile cu frisca, coacaze rosii si putin blat faramitat.