Cupcakes cu crema de mure

de Miha in Prajituri, 21 Dec 2014 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 4 oua mici
  • 150 g iaurt de baut
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de lamaie
  • Pentru crema:
  • ~100 g mure
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1 zahar vanilat
  • 1 intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu crema de mure:

Branza se mixeaza cu zaharul, untul topit si esenta pana obtinem o crema fina. Adaugam ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Vom obtine o crema pufoasa in care vom incorpora usor iaurtul de baut. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Compozitia obtinuta o punem in forme de briose.

Dam la cuptor la foc mediu, pentru vreo 30-40 de minute, pana briosele se rumenesc usor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Pentru crema:

Murele le punem intr-o craticioara cu o lingura de zahar. Punem la foc mic si fierbem pana scade toata zeama lasata de fructe. Dam deoparte si lasam la racit.

Smantana pentru frisca se bate pana incepe sa capete consistenta. Se adauga zaharul vanilat si intaritorul de frisca si se mixeaza pana frisca se intareste si devine pufoasa. Incorporam “gemul” de mure foarte bine racit, amestecand usor cu o spatula.

Punem crema intr-un posh si ornam briosele racite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu crema de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de portocale