Cupcakes "After Eight"

de Criss in Prajituri, 14 Feb 2013 | 6389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose: (din nou cea mai simpla reteta :) )
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Ganache de ciocolata:
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 200 ml frisca
  • Ganache de ciocolata alba cu menta
  • 100 g ciocolata alba
  • 120 ml frisca
  • 1 lingura sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes "After Eight":

Pentru cea mai simpla reteta de briose, se pun toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza. Repartizam uniform compozitia rezultata in 12 cosulete si coacem aproximativ 25 minute.  Se pot insiropa, daca doriti. Eu am stropit fiecare briosa cu un sirop din apa + zahar + esenta de rom.

Topim ciocolata pe baie de aburi, adaugand frisca si punem crema la frigider pentru 1 ora. Dupa ce crema s-a racit, batem spuma cu mixerul.

Procedam la fel si cu ganach-ul de ciocolata alba .

Punem intr-un posh crema de ciocolata neagra si spritam pe fiecare prajitura. Peste crema de ciocolata neagra spritam crema de ciocolata alba cu menta. Ornam cu inimioare de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes "After Eight"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (36)

Criss 1

20.02.2013, 19:45

Multumesc mult dragele mele.

mirela0911 1

20.02.2013, 21:07

La multi ani si tot ce iti doresti!

luminita20_2006 1

23.02.2013, 11:02

arata delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulcineea