Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de hangiu in Porc, 11 Apr 2010 | 93785 vizualizari
Bucataras 1
Trebuie sa recunosc ca ati facut arta acolo
ela 1
ai dreptate bucataras
madi_marin 1
arata senzational.....
Oana 1
Wow, ce sa zic...Demential Bravo
rivka 1
ietete ce poze faineeeeee! ce va mai petreceti, fain fain !
gaby_duceag 1
de asta as vrea si eu,acumsi pt reteta si pt chef.penultima poza n-o deschid ca are semne obscene
Bunica 1
Daca nu era penultima poza puteam sa spun ca a fost perfect. Dar facand abstractie , totul e super! Trebuie sa ai rabdare si timp pentru a prepara asa bunatate. Cred totusi ca 30 kg. condimente sunt cam multe.,
theodora 1
prepararea in sine cum ai prezentat-o este un ritual
Dana Cristea - pusikmea 1
mama ce-i aici, bn k nu vede sotul meu k ar innebunii de pofta, pt el cea mai buna leguma e porcul
nadina73 1
felicitari asta da arata grozav de bine
hangiu 1
scuzati pentru poza obscena dar pe uni dintre noi ia doborat oboseala(alcoolu batal vina)
mihaelar63 1
eu cred ca in cele 30 kg de condimente este inclusa si naveta de ,, ursus ,, din penultima poza
Purcelu are 30kg fratilor nu condimentele egresala de tipar
andreea_angelo 1
tare bun e si ce bine arata,nota 10+
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 23:29
la 20:17
la 17:03
la 09:19
la 08:48
de vasimur 4
9 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
Catalina L
roxanaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!