Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit

de hangiu in Porc, 11 Apr 2010 | 92326 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras 1

11.04.2010, 17:01

Trebuie sa recunosc ca ati facut arta acolo

ela 1

11.04.2010, 17:21

ai dreptate bucataras

madi_marin 1

11.04.2010, 18:20

arata senzational.....

Oana 1

11.04.2010, 18:26

Wow, ce sa zic...Demential Bravo

rivka 1

11.04.2010, 19:12

ietete ce poze faineeeeee!

ce va mai petreceti, fain fain !

gaby_duceag 1

11.04.2010, 19:29

de asta as vrea si eu,acumsi pt reteta si pt chef.penultima poza n-o deschid ca are semne obscene

Bunica 1

11.04.2010, 19:40

Daca nu era penultima poza puteam sa spun ca a fost perfect. Dar facand abstractie , totul e super! Trebuie sa ai rabdare si timp pentru a prepara asa bunatate. Cred totusi ca 30 kg. condimente sunt cam multe.,

theodora 1

11.04.2010, 20:36

prepararea in sine cum ai prezentat-o este un ritual

Dana Cristea - pusikmea 1

11.04.2010, 22:23

mama ce-i aici, bn k nu vede sotul meu k ar innebunii de pofta, pt el cea mai buna leguma e porcul

nadina73 1

11.04.2010, 22:32

felicitari asta da arata grozav de bine

hangiu 1

11.04.2010, 23:28

scuzati pentru poza obscena dar pe uni dintre noi ia doborat oboseala(alcoolu batal vina)

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:34

eu cred ca in cele 30 kg de condimente este inclusa si naveta de ,, ursus ,, din penultima poza

hangiu 1

12.04.2010, 21:20

Purcelu are 30kg fratilor nu condimentele egresala de tipar

gaby_duceag 1

12.04.2010, 21:22

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:47

tare bun e si ce bine arata,nota 10+

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de mamaliga cu friptura de porc