Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia pentru iarna

de Ina in Conserve, 22 Iul 2012 | 53327 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

22.07.2012, 20:55

Super.Eu tot la congelator pun, dar ca o toc nu foarte marunt!

laura_n 1

22.07.2012, 20:55

bine tare faci Ina! bravoo,buna tare o ciorbita

MotanLaOale 1

22.07.2012, 20:56

Ina 1

22.07.2012, 20:57

La cat sunt frunzele de mici, nu trebuie tocata

Mitinita 1

22.07.2012, 21:06

nu apuc nici loboda,nici stevie prin zona asta

Panacris 1

22.07.2012, 21:10

Super!
Eu folosesc doar spanac si urzici
Am o problema cu loboda si stevia In copilarie adunam loboda si stevie, ptr. mancarea porcilor,
Si am ramas cu o pata pe creier
Cred ca a sosit timpul sa trec si peste handicapul asta!

Ina 1

22.07.2012, 21:13

Cris, mama mea nu gatea urzici si loboda. De cand m-am maritat nu ratez sa gatesc an de an asttfel de verdeturi pline de sanatate

T I M E A 1

22.07.2012, 21:16

lasa Cris, eu nu mananc nici o frunza in ciorbe . Salata o mananc ca salata si atat. Si spanacul scazut tocat marunt, marunt.

Sim0na 1

22.07.2012, 21:45

Si eu mi-am facut provizii ptr iarna.. din pacate nu foarte multe

Lau 1

22.07.2012, 21:55

mamaieelena 1

22.07.2012, 22:47

mie mi-ar trebui o camera frigorifica pentru cate provizii as dori sa fac in fiecare iarna oricum Ina multumesc pentru sfaturi care sunt foarte utile

Bya Ralu 1

23.07.2012, 12:22

gaby_gabytza 1

23.07.2012, 15:20

lia maria 1

23.07.2012, 15:55

"cine-i harnic si munceste are tot ce vrea" bravo Ina tot asa procedez si eu

susu 1

26.07.2012, 21:02

asa le pastrez si eu doar ca stevia o oparesc la fel ca vita cu apa si sare

Aurelia 07_07 1

27.07.2012, 07:17

O Ina am de toate in gradina numai loboda nu am.Anul acesta in concediu nu am gasit macar putina saminta .Cind mai gatesti loboda vin si eu la o portie.

Ina 1

06.08.2012, 22:11

cu drag

mihaelar63 1

20.08.2012, 03:49

Ina ai loboda rosie de gradina ?

Ina 1

20.08.2012, 15:05

da, Mihaela , si verde si rosie

susu 1

06.04.2015, 14:34

Si eu ma aprovizionez cu verdeturi insa le pun crude pe toate si sunt minunate. Am mai gasit varianta asta cu oparitul. Spune-mi te rog de ce diferenta asta intre loboda si stevie? de ce nu pui stevia si spanacul tot congelate? mersi anticipat

Ina 1

07.04.2015, 17:11

Frunzele de loboda au o alta structura, sunt mai carnoase ( chiar ... casante, daca pot spune asa ) ( mai ales loboda verde ) .
Spanacul si stevia le oparesc 1-2 secunde , pentru ca altfel se cam "flescaie" la decongelare . Poate e doar o impresie a mea, dar prefer sa le oparesc .
Scuze de intarzierea raspunsului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa