Cuiburi la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 2563 vizualizari

 

Aseara vroiam sa fac ceva insa a iesit altceva :) ... A trebuit sa improvizez insa ce a iesit a fost foarte bun.Chiar daca aspectul pozelor mele nu e super,va asigur ca la gust e bun tare.
Cantitatile nu le-am specificat deoarce eu am pus dupa ochi cum s-ar zice...Depinde de cite persoane sunt la masa,marimea tavii...

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • parmezan
  • kaizer
  • porumb dulce din conserva
  • mozzarella
  • sare
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert.Cind s-au fiert ii scurgem de apa si facem un pireu adaugind unt,lapte,parmezan si sare dupa gust.

Separat intr-o tigaie cu putin ulei calim bine kaizerul taiat cubulete impreuna cu porumbul dulce.

Intr-o tava de cuptor punem un strat de pireu.Cu ajutorul unui polonic presam pireul incit sa obtinem niste cuiburi.Acestea le umplem cu amestecul de kaizer si porumb.Iar deasupra (unde dorim) punem si mozzarella taiata cubulete.Presaram apoi marar.

Dam la cuptor la temperatura maxima pina cind mozzarella se topeste putin.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu pesmet si susan