Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte

de -tony- in Fructe de mare, 15 Dec 2012 | 3927 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru sos vongole :

  • 1/2 ceapa
  • 250 gr vongole congelate
  • suc de rosii cu pulpa
  • 10 masline negre fara simburi
  • sare,piper
  • busuioc

4 cartofi mari

8 oua

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte:

Se dezgheata vongolele.

Intr-o tigaie calim ceapa si adaugam vongolele.

Lasam in jur de 5 minute,adaugam sucul de rosii,maslinele si lasam sa scada putin sosul.

Separat curatam cartofii de coaja,ii dam prin razatoare,ii presaram cu sare si ii lasam sa e scurga de apa.

Dupa aceea ii amestecam cu 2 oua batute.

Facem cuiburi si le prajim in ulei incins.

Ouale le fierbem pentru circa 10 minute.

Cind sunt gata le decojim si le taiem pe fiecare in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun fancy: omleta cu carne de rac si rucola