o deliciosenie pot sa zic :) Nu ma asteptam sa iasa asa bine , dar a fost super :) sotul a papat jumatate de tava singur :)):))
Pentru blat: Amestecam oul cu zaharul m adaugam untul , laptele, faina cernuta cu praful de copt si macul.. Omegenizam , si rasturnam amestecul intr-o tava unsa cu unt. Punem tava in cuptorul incins pentru 5 minute.
Pentru crema de branza: Amestecam toate ingredientele . Zahar puneti in functie de cat de dulce vreti sa iasa prajitura.
Scoatem tava din cuptor, si cu o lingura punem branza pe toata suprafata .nivelam usor si dam inapoi la copt pentru circa 25-30 minute.
Scoatem tava si lasam putin la racit.
Facem budinca dupa instructiunile de pe plic, dar inlocuim laptele cu sucul de portocale. Punem budinca peste prajitura si lasam la racit la temperatura camerei, apoi dam la rece pentru minim 2 ore.
Se taie in cuuburi si se serveste cu familia :)