daca vreti sa va topiti de placere asa cum se topeste prajitura asta in gura...
BLAT:separi galbenusurile de albusuri.Freci galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste.Bati albusurile cu un praf de sare pana ce se intaresc.Adaugi treptat spuma de albusuri peste galbenusurile frecate,apoi pe rand,apa fiarta,amidonul,coaja rasa de lamaie si faina in ploaie.Torni aluatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Pui la cuptor la foc moderat 20minute.Dupa ce s-a copt blatul tai in patatele cu un cutit bine ascutit si trecut mereu prin apa rece.
glazura
Dizolvi cacaoa intr-o cana cu lapte,adaugi laptele ramas,zaharul si vanilia si fierbi la foc mic,amestecand din cand in cand.Cand clocoteste adaugi untul taiat cubulete si amesteci pana se topeste si siropul se ingroasa putin.Pui bucatile de prajitura in sirop si le lasi cateva clipe sa se insiropeze bine apoi le scoti pe un platou si le lasi sa se scurga putin.Pui pe o farfurie intinsa cocosul si tavalesti in el fiecare bucata de prajitura insiropata.Se topeste in gura...